Megjelent a 2017/18-as magyar V4 elnökség keretében elindított V4 Smart Platform szakmai dokumentuma

A 2017-2018-as magyar V4 elnökségi program Digitális Visegrád prioritása tartalmazta a V4 Smart Platform projekt elindítását, amellyel a magyar elnökség egy közös, digitális szolgáltatási tér kialakítását kezdeményezte. A projekt összhangban van a korábbi V4 elnökségek és a 2017. márciusi varsói V4 kormányfői csúcs azon elhatározásával, hogy a visegrádi országok tovább erősítsék együttműködésüket a digitalizáció és az innováció területén.

V4 + Ausztria - Belügyminiszterek közös nyilatkozata

2018. június 26-án közös nyilatkozatot fogadtak el a Visegrádi országok és Ausztria belügyminiszterei.

Stronger together - A Visegrádi országok közös nyilatkozata

2018. június 21-én, a Visegrádi országok kormányfői Budapesten találkoztak, hogy megvitassák hogyan tudnának egy erősebb, biztonságosabb és együttműködőbb Európát létrehozni, egy évvel az Uniós választások előtt.

Közös nyilatkozatot fogadtak el a Visegrádi Csoport miniszterelnökei és Ausztria szövetségi kancellárja.

2018. június 21-én közös nyilatkozatot fogadott el Ausztria szövetségi kancellárja és a V4-es országok kormányfői.

Közös nyilatkozatot fogadtak el a Visegrádi Csoport, Bulgária, Horvátország, Szlovénia és a Balti államok (Észtország, Lettország, Litvánia) agrárminiszterei

2018, június 13-án Közös nyilatkozatot fogadtak el a Visegrádi Csoport, Bulgária, Horvátország, Szlovénia és a Balti államok (Észtország, Lettország, Litvánia) agrárminiszterei a tudásalapú mezőgazdaságról, vízgazdaságról és erdészetről szóló közép- és kelet-európai kezdeményezés jövőjéről a biogazdaságban.

Közös szándéknyilatkozatot írtak alá a Visegrádi országok gazdasági miniszterei

2018. április 19-én közös szándéknyilatkozatot írtak alá a Visegrádi országok gazdasági miniszterei.

A nyilatkozat magában foglalja a gyártási-kereskedelmi kapcsolatok közös platformon történő felállításának lehetséges megoldásait, kitértek az új tendenciákra és trendekre, a digitális technológiákra, az Ipar 4.0 és a robotizáció terjedésére is, amelyek folyamatos rugalmasságot igényelnek európai és globális szinten.

Közös együttműködési nyilatkozatot fogadtak el a Közép-Európai Védelmi Együttműködés védelmi miniszterei

2018. március 28-án közös együttműködési nyilatkozatot fogadtak el a Közép-Európai Védelmi Együttműködés védelmi miniszterei.

A Visegrádi Csoport védelmi minisztereinek közös nyilatkozata

2018. március 27. A Visegrádi Csoport védelmi minisztereinek közös nyilatkozata.

Közös nyilatkozatot fogadtak el az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős V4 családügyi konferenciáján.

2018. március 28-án közös nyilatkozatot fogadtak el az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős V4 családügyi konferenciáján.

Nyilatkozat a Visegrádi Csoport tehetségkonferenciájáról

2018. március 23-én a Visegrádi országok képviselői nyilatkozatot fogadtak el a Parlamentben megrendezett V4 tehetségkonferencián.

Közös nyilatkozat a Visegrádi országok egészségügyi minisztereinek konferenciáján

Február 20-án a Visegrádi országok megerősítették együttműködésüket a nem fertőző, krónikus betegségek, a táplálkozás okozta kockázati tényezők és a gyermekkori elhízás elleni küzdelemben.

V4+ 4 - Közös nyilatkozat a kohéziós politikáról

2018. február 2. "Európának továbbra is szüksége van a tagországok közötti fejlettségi különbségeket kiegyenlítő kohéziós politikára"

A Visegrádi Csoport kormányfőinek budapesti nyilatkozata az EU jövőjéről

2018. január 26-án a Visegrádi Csoport kormányfői tárgyalást folytattak

Agrárminiszteri közös nyilatkozat - V4+ Horvátország

2018. január 25-én, Budapesten közös nyilatkozatot fogadtak el a visegrádi országok, valamint Horvátország agrárminisztere a Közös Agárpolitikáról (KAP), a magyar V4 elnökség szervezésében.

V4 közös állásponti papír az Európai Unió 2020 utáni többéves pénzügyi keretéről

2018. január 5-én elfogadásra került egy V4 közös állásponti papír az Európai Unió 2020 utáni többéves pénzügyi keretéről.

A Visegrádi Csoport külügyminisztereinek nyilatkozata a Nyugat-Balkánról

2017. október 11-én, Budapesten került sor az éves V4+Nyugat-Balkán külügyminiszteri találkozóra, amelyen a V4 külügyminiszterek közös nyilatkozatot fogadtak el.

A Visegrádi Csoport belügyminisztereinek közös nyilatkozata

2017. október 5-én a Visegrádi országok belügyminiszterei Budapesten találkoztak. Az alkalom során az igazságügyi miniszterek közös nyilatkozatot írtak alá.

Agrárminiszteri közös nyilatkozatok (BIOEAST, RED II)

2017. szeptember 21-i, Visegrádon megtartott közös ülésükön a Visegrádi országok agrárminiszterei bolgár, román, horvát, szlovén partnereikkel közös nyilatkozatokat fogadtak el.

Közös V4 külügyminiszteri nyilatkozat a Visegrádi országok és a Keleti Partnerség országainak találkozóján

2017. augusztus 31-én a V4 és a Keleti Partnerség (KP) országainak külügyminiszterei Budapesten találkoztak. Az alkalom során a Visegrádi országok külügyminiszterei közös nyilatkozatot írtak alá, amely megnevezi a KP (Azerbajdzsán, Belarusz, Georgia, Moldova, Örményország, Ukrajna) előtt álló kihívásokat.

Közös miniszterelnöki nyilatkozatok a migráció és a kettős minőségű élelmiszerek kapcsán

A 2017. július 19-i budapesti V4 miniszterelnöki csúcson két további dokumentumot fogadtak el a visegrádi országok miniszterelnökei.

Közös nyilatkozat a Visegrádi Csoport miniszterelnökeinek Benjamin Netanjahuval folytatott találkozója után

2017. július 19-én V4+Izrael miniszterelnöki csúcstalálkozóra került sor Budapesten.

A Visegrádi Csoport miniszterelnökei közös levele Paolo Gentiloni olasz miniszterelnökhöz

2017. július 19-én a Visegrádi Csoport miniszterelnökei budapesti találkozójukon közös levelet címeztek Olaszország miniszterelnökének.

Közös nyilatkozat a Visegrádi Csoport, Ausztria, Horvátország és Szlovénia külügyminiszterei közötti tárgyalásokról

2017. július 10-én Budapesten a Visegrádi Csoport, Ausztria, Szlovénia és Horvátország külügyminiszterei tárgyalást folytattak.

Közös nyilatkozat a Visegrádi Csoport és Egyiptom közötti tárgyalásokról

2017. július 4-én Budapesten a Visegrádi Csoport kormányfői és Egyiptom elnöke tárgyalást folytatott.